воскресенье, 10 февраля 2013 г.

примарний вершник 2 онлайн бесплатно

Марк Невелдайн та Браян Тейлор не вперше працюють разом, вони  режисерами таких вдомих фльмв як: Геймер (2009), Адреналн (2006)  Адреналн: Висока напруга (2009). Колишн фльми були вдало сприйнят публкою,  цей фльм, сподвамося, теж не стане провалом, тим бльше що актори ставлять популярнсть фльму ще й на вдомих акторв, крм Нколаса Кейджа, у фльм так само знялися: ¶дрс Ельба, Кьяран Хайндс, Крстофер Ламберт, Воланте Плачдо, Джонн Втуорт, Фергус Рордан, Елн Пенк, Сорн Тофан.

За жанром «Примарний гонщик 2 2012 як вже згадувалося вище, це фантастичний бойовик, трилер, знятий режисерами Марк Невелдайн  Брайаном Тейлором, в ОАЕ та США. Бюджет друго частини склада 75 мльйонв доларв.

Але под у другй частин фльма примарний вершник 2 розгортаються так, що головного героя влаштову працювати до себе сатанинська секта, яка плану спймати диявола в той момент, коли вн почне вселятися в його сина на його ж дн народження. Не складно помтити те що, вс популярн  видовищн фльми не можуть обйтися без участ Нколаса Кейджа. Наприклад: Час вдьом (2010), Учень чародя (2010), Пипець (2010) та нш. На його рахунку вже виконан рол в 126 фльмах. Ця, що не кажть, а популярнсть актора робить його таким вдомим. Саме завдяки йому  робот режисерв звичайно, фантастичний бойовик  найбльш очкуваним у 2012 роц. А побачимо ми його зовсм скоро.

Фльм Примарний гонщик 2 онлайн - це продовження першо частини фльму з таким же м`ям. Перша частина картини була знята режисером Марком Ственсом Джонсоном в 2007 роц. Тод фльм зумв збрати у всьому свт бльше 228 мльйонв доларв, що свдчить про великий успх. Як  ранше головну роль викону актор Нколас Кейдж. Його герой намагаться впоратися з прокляттям, яке отримав в м`я любов, але в нього нчого не виходить. Щоноч вн перетворються в палаючого у вогн гонщика, який не ма влади над собою. А щоранку вн не пам`ята, що наков псля пвноч. Д вдбуваються у Схднй ґвроп, що в принцип не вплива на сюжет фльму.

Короткий опис фльму укранською мовою:

У головних ролях:Крстофер Ламберт, ¶дрс Ельба, Нколас Кейдж, Каран Хайндс, Воланте Плачдо

Режисер:Марк Невелдайн, Брайан Тейлор

Прем'ра в РФ:23 лютого 2012, «Централ Партнершип»

Прем'ра в свт:11 грудня 2011

Озвучування:Любительське, Одноголосе [shevron] та Дубльоване [Лцензя]

Оригнальна назва:Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Фльм Примарний вершник 2 2012 онлайн дивитись безкоштовно

Нове на сайт» » » » » » » » » »

Вчора, 10:23 Вчора, 10:22 Вчора, 10:20 Вчора, 10:18 Вчора, 10:14

»       

»           

Читайте - (безкоштовно).

Примного перегляду!

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

Примарний гонщик 2 онлайн / Примарний вершник 2 / Призрачный гонщик 2 2012 смотреть онлайн

Комментариев нет:

Отправить комментарий